Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aytac Kara Kasimpasa / Ankaragücü: 1 Kasımpaşa: 0 - Kasımpaşa Sportif Faaliyetler ... : Kasımpaşa, aytaç kara'nın disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Aytac Kara Kasimpasa / Ankaragücü: 1 Kasımpaşa: 0 - Kasımpaşa Sportif Faaliyetler ... : Kasımpaşa, aytaç kara'nın disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıkladı.. 05 nisan 2021 48 0. Kasımpaşa, son olarak bursaspor'da forma giyen orta saha oyuncusu aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, her şey için teşekkürler kasımpaşa. Yeni sezon hazırlıklarına kemerburgaz tesisleri'nde devam eden kasımpaşa aytaç kara'yı kadrosuna kattı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kasımpaşa, transfer çalışmalarına da devam ediyor.

Aytaç kara is currently playing in a team kasımpaşa. Aytaç kara oyuncusuyla ilgili tüm bilgilere sabah.com.tr ziraat türkiye kupası sayfasından ulaşabilirsiniz. Aytac kara, 28, türkiye kasımpaşa, 2019'den beri merkez orta saha piyasa değeri: Kasımpaşa ile sözleşmesi biten aytaç kara'nın yeni sezon galatasaray'a imza atması bekleniyor. Transfer çalışmalarını sürdüren kasımpaşa, bonservisi elinde olan aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kasımpaşa: 2 Sivasspor:0 - Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş.
Kasımpaşa: 2 Sivasspor:0 - Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. from www.kasimpasa.com.tr
Yeni sezon hazırlıklarına kemerburgaz tesisleri'nde devam eden kasımpaşa aytaç kara'yı kadrosuna kattı. Gol attıktan sonraki ve beşiktaş karşısında ligin kaderini değiştirebilecek bir gole imza atan aytaç kara kadro dışı bırakıldı. Dakikasında beşiktaş'a nefis bir gol atan aytaç 66. Kasımpaşa, bursaspor'dan aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Aytaç kara haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. 28 yaşındaki oyuncu müdadelede 66 dakika sahada kalmış ve yerini bistrovic'e bırakmıştı. Prensip anlaşmasına varılan aytaç'la birkaç güne kadar resmi sözleşme imzalanması. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, her şey için teşekkürler kasımpaşa.

Aytaç kara haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler.

Prensip anlaşmasına varılan aytaç'la birkaç güne kadar resmi sözleşme imzalanması. Aytaç kara oyuncusuyla ilgili tüm bilgilere atv.com.tr ziraat türkiye kupası sayfasından ulaşabilirsiniz. Kasımpaşa, aytaç kara'nın disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Deneyimli futbolcu aytaç kara, kasımpaşa kulübü ile yollarını ayırdığını duyurdu. Transfer çalışmalarını sürdüren kasımpaşa, bonservisi elinde olan aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren kasımpaşa, bursaspor'dan ayrılan aytaç kara. Soyunma odasına girerken yaşanan tartışmada aytaç, serkan reçber'in üzerine yürüdü. Kasımpaşa ile sözleşmesi biten aytaç kara'nın yeni sezon galatasaray'a imza atması bekleniyor. 05 nisan 2021 48 0. Recently aytaç karatook part in 25 matches for the team kasımpaşa. Kasımpaşa, aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Aytaç kara, galatasaray'a transfer olacak mı? Aytaç kara is currently playing in a team kasımpaşa. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, her şey için teşekkürler kasımpaşa.

28 yaşındaki futbolcu twitter hesabından, her şey için teşekkürler kasımpaşa paylaşımını yaptı. İddiaya göre soyunma odasına girerken yaşanan tartışmada aytaç, serkan reçber'in üzerine yürüdü. Aytaç kara haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Beşiktaş maçında forma giyemeyecek olan 27 yaşında aytaç, 9 maçta 2 gol, 2 asistle paşa'nın en. Aytaç kara ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aytaç kara haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Kara Luiz Photos and Premium High Res Pictures - Getty Images
Kara Luiz Photos and Premium High Res Pictures - Getty Images from media.gettyimages.com
05 nisan 2021 48 0. Aytaç kara at the turkish football federation. Soyunma odasına girerken yaşanan tartışmada aytaç, serkan reçber'in üzerine yürüdü. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, her şey için teşekkürler kasımpaşa. Aytac kara, 28, türkiye kasımpaşa, 2019'den beri merkez orta saha piyasa değeri: Beşiktaş maçında forma giyemeyecek olan 27 yaşında aytaç, 9 maçta 2 gol, 2 asistle paşa'nın en. Deneyimli futbolcu aytaç kara, kasımpaşa kulübü ile yollarını ayırdığını duyurdu. Aytaç kara, galatasaray'a transfer olacak mı?

Giriş:19 temmuz 2019 17:17 güncelleme:16 mayıs 2021.

Recently aytaç karatook part in 25 matches for the team kasımpaşa. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, her şey için teşekkürler kasımpaşa. Giriş:19 temmuz 2019 17:17 güncelleme:16 mayıs 2021. Aytaç kara (born 23 march 1993) is a turkish footballer who plays for kasımpaşa. Kasımpaşa, aytaç kara'nın disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Kasımpaşa'nın tecrübeli orta saha oyuncusu aytaç kara, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Deneyimli futbolcu aytaç kara, kasımpaşa kulübü ile yollarını ayırdığını duyurdu. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kasımpaşa, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Aytaç kara haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Aytaç kara ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aytaç kara haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. (gençlerbirliği won the match and aytaç kara received a 7.2 sofascore rating). Aytaç kara at the turkish football federation. He made his süper lig debut on 31 august 2012.

Kasımpaşa, aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Gol attıktan sonraki ve beşiktaş karşısında ligin kaderini değiştirebilecek bir gole imza atan aytaç kara kadro dışı bırakıldı. Aytaç kara oyuncusuyla ilgili tüm bilgilere sabah.com.tr ziraat türkiye kupası sayfasından ulaşabilirsiniz. Kasımpaşa, aytaç kara'nın disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıkladı. 28 yaşındaki oyuncu müdadelede 66 dakika sahada kalmış ve yerini bistrovic'e bırakmıştı.

Ankaragücü: 1 Kasımpaşa: 0 - Kasımpaşa Sportif Faaliyetler ...
Ankaragücü: 1 Kasımpaşa: 0 - Kasımpaşa Sportif Faaliyetler ... from www.kasimpasa.com.tr
Kasımpaşa kulübü'nden transferle ilgili yapılan açıklamada, geçtiğimiz sezon bursaspor forması giyen aytaç kara, sabah saatlerinde sponsorumuz medical park hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Aytaç kara haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Aytaç kara (born 23 march 1993) is a turkish footballer who plays for kasımpaşa. Transfer çalışmalarını sürdüren kasımpaşa, bonservisi elinde olan aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren kasımpaşa, bursaspor'dan ayrılan aytaç kara. Kasımpaşa'nın tecrübeli orta saha oyuncusu aytaç kara, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Yeni sezon hazırlıklarına kemerburgaz tesisleri'nde devam eden kasımpaşa aytaç kara'yı kadrosuna kattı. Aytaç kara, kasımpaşa ile sözleşme imzalayacak. İşte aytaç kara'nın kaçırdığı penaltı #bursaspor #malatya.

Kasımpaşa, aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

28 yaşındaki futbolcu twitter hesabından, her şey için teşekkürler kasımpaşa paylaşımını yaptı. He made his süper lig debut on 31 august 2012. Aytaç kara (born 23 march 1993) is a turkish footballer who plays for kasımpaşa. Deneyimli futbolcu aytaç kara, kasımpaşa kulübü ile yollarını ayırdığını duyurdu. Aytaç kara oyuncusuyla ilgili tüm bilgilere sabah.com.tr ziraat türkiye kupası sayfasından ulaşabilirsiniz. İşte aytaç kara'nın kaçırdığı penaltı #bursaspor #malatya. Kasımpaşa kulübü'nden transferle ilgili yapılan açıklamada, geçtiğimiz sezon bursaspor forması giyen aytaç kara, sabah saatlerinde sponsorumuz medical park hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Deneyimli futbolcu aytaç kara, kasımpaşa kulübü ile yollarını ayırdığını duyurdu. Kasımpaşa ile sözleşmesi biten aytaç kara'nın yeni sezon galatasaray'a imza atması bekleniyor. Recently aytaç karatook part in 25 matches for the team kasımpaşa. Beşiktaş maçında forma giyemeyecek olan 27 yaşında aytaç, 9 maçta 2 gol, 2 asistle paşa'nın en. Aytaç kara haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Aytaç kara'nın adı transferde galatasaray ile anılıyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren kasımpaşa, bonservisi elinde olan aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı aytac kara. Aytaç kara (born 23 march 1993) is a turkish footballer who plays for kasımpaşa.